Coaching bij verbetertraject

Hulp bij het realiseren van jouw doelen

Heb je van je leidinggevende te horen gekregen dat je bepaalde onderdelen van je functioneren moet verbeteren? Waarschijnlijk is er dan een formeel verbetertraject gestart en heb je een bepaalde periode de tijd om te laten zien dat je je hebt ontwikkeld op vooraf concreet omschreven punten.

Wij kunnen je helpen helder te krijgen wat precies je wilt veranderen en ook hoe je dat kunt bereiken. Je bent welkom om vrijblijvend en kosteloos te komen kennismaken bij ons en te onderzoeken of wij in huis hebben wat jij nodig hebt.

Wij zijn ons er volledig van bewust dat het in jouw belang is een coach te vinden met wie het 100% klikt en – nog belangrijker – die je vertrouwt. Zodat je datgene kan ontwikkelen wat voor jouw toekomst van belang is.

Scroll voor  meer info.

 

 

Wat

We volgen een aantal stappen als het gaat om coaching bij een verbetertraject:

Praktische informatie?

De kosten van een dergelijk traject hangen af van de omvang. En dat is gebaseerd op de inschatting van wat nodig is en het budget van de organisatie.
Het kan ook dat je je coachtraject zelf wilt regelen en betalen. Om dat mogelijk te maken hanteren we een inkomensafhankelijk tarief.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

« terug naar alle specials