Cursus Voice Vialogue

Werken met verschillende kanten in jezelf

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professioneel met mensen (samen)werkt en die zich daarin wil ontwikkelen: leidinggevenden, adviseurs, coaches, hulpverleners, begeleiders, docenten, etc. Het is een cursus voor je persoonlijke ontwikkeling, waarin leren door ervaren, humor en diepgang hand in hand gaan.

Met behulp van deze 2 -daagse leer je:

 

Wat

Wat bedoelen we met meerstemmigheid?
Binnen de Voice Dialogue wordt de mens opgevat als een verzameling sub-persoonlijkheden of delen. Daarbij kun je denken aan ‘de perfectionist’, ‘de clown’, de ‘pleaser’, de ‘pusher’ en vul maar in. Je kunt je voorstellen dat deze delen eigen belangen hebben en met een eigen stem spreken. De perfectionist wil bijvoorbeeld dat alles foutloos gebeurt en de clown wil mensen aan het lachen maken. Beide hebben uiteindelijk jouw welzijn als hoofddoel. Sommige delen helpen elkaar; anderen juist niet en die kunnen eindeloos twisten in je hoofd. Dan spreken we van een vol hoofd, dat blijft piekeren en verschillende kanten tegen elkaar afwegen.

Sommige kanten staan op de voorgrond, anderen zijn meer verscholen. Wie je bent is dus geen vaststaand gegeven, maar een dynamisch geheel, dat zich laat sturen. Vergelijk jezelf maar eens met een orkest met een dirigent ervoor, of een team met een voorzitter.

Werken met meerstemmigheid betekent sturing geven aan alle kanten van jezelf die worden opgeroepen door een bepaalde situatie of persoon, zodanig dat je als geheel goed en gezond functioneert. Het betekent ook gevoelig zijn voor de kanten die een ander je laat zien en zelfs het uitnodigen van meer verborgen kanten van de ander.

Wie?

Wilma Lubberman heeft de driejarige Voice Dialogue opleiding coach/trainer gedaan en past deze techniek toe in haar werk als begeleider van persoonlijke groei en verandering.
Mieke Voogd is geregistreerd supervisor en coach en heeft een brede ervaring met het toepassen van werkvormen uit de Voice Dialogue in haar coachpraktijk.

We geven deze cursus al een jaar of vier met veel plezier samen.

Praktische informatie?

Data in 2017:
– Rijkdom van meerstemmigheid 1 : 10 & 11 juli
– Rijkdom van meerstemmigheid 2 : 31 augustus & 1 september
– Vervolgdag Faciliteren van Voice Dialogue binnen de coachpraktijk: 13 oktober

De cursusdagen zijn van 9.15- 16.30 uur. Aantal deelnemers: 8-12
Locatie is de praktijk van Coachkwadraat aan de Hoofdweg 148A te Eelde-Paterswolde

Investering voor 2-daagse bedraagt € 350,- (excl. 21% BTW, incl. reader en lunch)
Investering voor 2-daagse +  vervolgdag bedraagt  € 500,- (excl. 21% BTW, incl. lunch)

Meer info of meteen opgeven via contactformulier.
Download hier de flyer: Rijkdom van meerstemmigheid

« terug naar alle specials