Gezond en effectief functioneren

Zorg voor jezelf

• Vind je het moeilijk om te gaan met stress en topdrukte?
• Merk je dat je negatiever tegen je werk aan gaat kijken?
• Ervaar je te weinig grip op je werk
• Vind je het moeilijk je werk los te laten in je vrije tijd?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze coaches.
Met jou onderzoeken we welke aanpak het meest passend is.

Wat

Er zijn 3 keuzemogelijkheden:

1. Veerkrachtprogramma
2. Hartcoherentietraining
3. Individuele coaching

Veerkrachtprogramma
Voor mensen die het fijn vinden te leren met anderen en écht aan het werk willen. Het programma omvat:
• Intakegesprek met jou en je leidinggevende
• 4 dagdelen training in een groep verspreid over 5 maanden:
o Het begint bij waarnemen, aandacht geven en focussen
o Neem je invloed, kom in actie
o Het effect van je communicatie is de response die je krijgt
o Leren van elkaar en borgen
Tussen de dagdelen training kun je een aantal coachuren op maat invullen.

Hartcoherentietraining
Voor mensen die stress gerelateerde klachten hebben (zoals slecht slapen, piekeren, hoofdpijn), die moeite hebben te ontspannen en die verlangen naar een leeg hoofd. Houden van technische gadgets is mooi meegenomen.
Hartcoherentietraining is een evidence based methode, gebaseerd op biofeedback en mindfulness. Meer informatie vindt u in bijgaand artikel: Artikel Heartfulness in TvB 2012
Gedurende de training oefent u 8 weken dagelijks twee keer een kwartier met Hartcoherentie. Dit is een combinatie van ademhaling, focus en positief denken. De effecten op uw hartritme ziet u meteen op uw computer, tablet of telefoon. Wij coachen u via e-mail en in een wekelijks contactmoment.

Individuele coaching
Liever individueel aan de slag? Dat kan. Samen werken we aan jouw vragen op het gebied van je werk en hoe je daarmee omgaat. Situaties die jou stress geven vormen de basis. We nemen ze onder de loep en zoeken naar alternatieve manier om ermee om te gaan. Dit ga je oefenen in de praktijk en zo ontwikkelt zich nieuw gedrag.  Ook kijken we naar je kwaliteiten. Hoe kun je die beter benutten om met verandering of stress om te gaan?

Praktische informatie?

Het  veerkrachtprogramma duurt ongeveer een half jaar en beslaat een intake, 4 dagdelen training en 3 uren coaching. Investering € 945,-.
Hartcoherentietraining duurt ongeveer 10 weken en omvat een intake, 8 coachgesprekken en online-coaching. Investering € 1200,-.
Individuele coaching betreft maatwerk. Uitgangspunt is 8 gesprekken van 1,5 uur eens in de 2 à 3 weken. Workshop van een dagdeel. Aan het begin en eind een driegesprek met opdrachtgever. Investering € 2050,-.

Ervaringen


Docent

"Ik ben bewuster, maak contact en trek me niet terug in negatieve gedachten. Zelfvertrouwen groeit zo en ik kom meer in mijn kracht."

Financieel manager

"Ik heb meer inzicht, voel stressklachten aankomen en merk dat ik even gas terug moet nemen, ben me meer bewust van hoe ik bezig ben. Ik merk dat als ik de lat minder hoog leg, er meer ontspanning is, ook thuis. "

Deelnemer Veerkrachtprogramma

"Waar ik erg veel aan heb gehad is de training over de cirkel van invloed. Hoe deze te gebruiken in mijn werk, maar ook privé. Door mijzelf vragen te stellen en zo te ontdekken wat ik belangrijk vind en me af te vragen of ik daar zelf invloed op kan uitoefenen en hoe ik dat kan doen.   "

« terug naar alle specials