Workshops

Boost voor je leerproces

Voor iedereen die midden in een leerproces zit en een extra ‘boost’ kan gebruiken.

Wat

Workshop kennismaking mindfulness
Mindfulness is met je aandacht in het NU zijn en opmerken wat er is zonder daar meteen iets aan te hoeven veranderen. Maar hoe doe je dat? We zijn zo gewend ‘in ons hoofd te leven,’ dat we nauwelijks doorhebben dat we dat doen. Denken, piekeren, plannen, had ik maar…. We kennen het allemaal en doen het allemaal en weten de uitknop niet te vinden. Mindfulness kan je echt leren die uitknop te vinden. Het is niet zo moeilijk, je moet alleen leren je aandacht te richten. In de workshop maak je daar kennis mee.

Workshop gedragslaboratorium
Zijn er wel eens situaties waarin je je anders zou willen kunnen gedragen om zo meer te bereiken? In deze workshop heb je de kans om te oefenen en spelen met dat gewenste gedrag. Je stapt net als de andere deelnemers buiten je comfortzone en doet nieuwe positieve ervaringen op.

Workshop beeldend werken
Laat je onbewuste eens meespreken over levens- of werkvragen. Terwijl je werkt aan een persoonlijke beeldende opdracht (waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden), laat je in wat je maakt en in je manier van werken zien hoe je omgaat met jezelf, je werk en omgeving. En dat geeft volop aanknopingspunten voor reflectie en leren.

Wie?

Kennismaking met mindfulness: Jacqueline Barteling
Gedragslaboratorium: Renze Arnold
Beeldend Werk: Frank Straatman

Praktische informatie?

Praktische informatie workshops
• De workshops duren een dagdeel. Elk kwartaal is er een nieuwe planning (link naar agenda) met datum, tijd en locatie.
• Ben je in coaching bij Coachkwadraat dan kun je je rechtstreeks aanmelden bij je coach. In je contract is één workshop opgenomen.
• Voor mensen die niet in coaching zijn is de investering voor één workshop € 100,- (inclusief mailcontact voorafgaand aan en na afloop van de workshop over de vragen/thema’s die je nu bezig houden en de link met dat wat je in de workshop van jezelf tegenkomt).
• Iedere workshop extra kost € 65,-.
• Facturering na aanmelding, tenzij de workshop in je contract is opgenomen.

« terug naar alle specials