Direct naar


Over ons

Eigentijds Coachkwadraat bestaat uit klein netwerk van zelfstandige professionals.  Deze eigentijdse manier van samenwerken past bij ons. Wij werken in een structuur die niet gebaseerd is op hiërarchie, maar op eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap, betrokkenheid, klantgerichtheid en liefde voor het werk.

Professioneel Onze coaches/supervisoren hebben minstens vijf jaar ervaring in een mensgericht beroep en beschikken over zowel praktische, als theoretische kennis van individuele- en organisatieveranderingsprocessen op minimaal HBO niveau. Ieder is lid van een beroepsvereniging en daardoor gehouden aan een ethische beroepscode en klachtenreglement. Wij werken aan continue professionele ontwikkeling, bij voorkeur aangetoond door een registratie/certificatie als coach/supervisor. We besteden tijd aan intervisie, opleiding en onderzoek, schrijven van artikelen, geven van gastlessen en evalueren onze trajecten systematisch.

Ervaren We zijn trots op ons klantennetwerk. Een breed scala aan organisaties in het noorden van het land weet ons al ruim meer dan 10 jaar goed te vinden: ziekenhuizen, zorg en welzijnsorganisaties, gemeentes, landelijke overheidsorganisaties, onderwijs van primair onderwijs tot universiteit, adviesbureaus en een beetje industrie en MKB.

Tarieven

Over het algemeen wordt de rekening voor coaching betaald door de werkgever. Indicaties van tarieven worden gegeven bij de beschrijving van de diensten.

Ben je ZZP-er en zoek je coaching of supervisie? Dan betaal je je eigen externe uurtarief met 25% toeslag voor voorbereiding en nawerk.

Met organisaties maken we desgewenst specifieke, scherpe prijs- en kwaliteitsafspraken binnen een raamcontract voor coaching. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Partners

Mieke Voogd

Coach/supervisor van professioneel begeleiders en adviseurs

lees verder

Joris Brenninkmeijer

Coach en begeleider van teams in verandering

lees verder

Jacqueline Barteling

Coach en mindfulnesstrainer

lees verder