Jacqueline Barteling


Coach sinds 2007. Mijn ruime begeleidingservaring ligt vooral in het onderwijs. Met een ruim hart voor mensen heb ik vele leerkrachten, ouders en kinderen begeleid. Sinds 2013 werk ik als coach en mindfulness-trainer voor Coachkwadraat en heb ik een eigen bedrijf.

Hoe?

Met aandacht, dat is mijn sleutelwoord. Met aandacht luisteren en doorvragen zodat we samen ontdekken wat er wel lukt en waar de werkelijke vraag ligt. Oefenen in de vorm van een rollenspel doe ik regelmatig, zodat je bepaald gedrag kunt ervaren. Werkvormen uit mindfulness vind ik goed toepasbaar in een coachtraject. Ik kan goed sturen én volgen zodat de werkvorm aansluit én je verder brengt.

Drijfveer

Ik vind het geweldig als mensen hun blik kunnen verbreden, zodat ze zien wat er écht is, wat ze wel kunnen. Mensen leren in een traject om vanuit helikopter-perspectief naar hun situatie te kijken. Mijn aandeel zit vooral in het leren stilstaan bij, de oplossing weten de meeste mensen zelf wel.

Typerend

Mijn rust en niet oordelen maakt dat mensen zich op hun gemak en gelijkwaardig voelen.

Testimonials


verpleegkundige

"De gesprekken hebben me geholpen van binnenuit een verandering door te maken. Ik had verwacht dat ik opdrachten uit moest voeren, maar er gebeurde veel meer op persoonlijk vlak."

verpleegkundige

"Je weet vaak de spijker op z’n kop te slaan door de juiste vragen te stellen.” Daardoor ben ik echt verder gekomen en kan ik anders naar mezelf en de situatie kijken. Ik ben veel milder naar mezelf."

docent

"Ik ben niet een makkelijk mens, maar jij kon zoveel ruimte geven aan wie ik ben, dat ik zachter ben geworden en positiever in het leven en mijn werk sta. Ik voelde me gewaardeerd en waardeer jouw manier van werken heel erg."

« terug naar alle teamleden